GRD Analytics

Με εμπειρία άνω των 10 ετών στο κομμάτι της προσωποποιημένης επικοινωνίας και των analytics η GRD Analytics γίνεται ο άμεσος συνεργάτης σας για να μια οργανωμένη και στοχευμένη προβολή της επιχείρησής σας

 

Στοχευμένη
Επικοινωνία


Στη GRD Analytics πιστεύουμε ότι οι below the line επικοινωνίες των επιχειρήσεων στη βάση τους δεν μπορεί παρά να είναι στοχευμένες.

Σε διαφορετική περίπτωση η επιχείρηση απλά χάνει χρόνο και χρήμα αφού ο τελικός καταναλωτής κατά πάσα βεβαιότητα θα διαγράψει χωρίς καν να διαβάσει το μήνυμα.

Έτσι, αφού συλλέξουμε τα δεδομένα και τα επεξεργαστούμε εφαρμόζουμε προηγμένα μοντέλα clustering προκειμένου να αναγνωριστούν ομάδες όμοιων χαρακτηριστικών που θα μας οδηγήσουν στο profiling των πελατών ώστε να αναγνωρίσουμε τελικά την κατάλληλη ομάδα πελατών για κάθε επικοινωνία.


Ανάλυση και
Οπτικοποίηση Δεδομένων


Οι αριθμοί πάντα λένε την αλήθεια!

Τα δεδομένα μιας επιχείρησης πολλές φορές αν οργανωθούν και ερμηνευθούν σωστά μπορεί να οδηγήσουν σε συμπεράσματα και ενέργειες που θα την βοηθήσουν να επιτύχει τους στόχους της!

Εμείς στη GRD Analytics, αναλαμβάνουμε σε πρώτο στάδιο τη συγκέντρωση των δεδομένων της εταιρείας σας, την ανάλυσή τους και την οπτικοποίησή τους σε reports και dashboards και σε δεύτερο στάδιο παρέχουμε υπηρεσίες ερμηνείας τους και συμβουλευτικής για τα επόμενα βήματα.

 

Συμβουλευτική


Η πολυετής εμπειρία μας και οι χιλιάδες στοχευμένες ενέργειες για λογαριασμό πολυεθνικών εταιρειών μας δίνουν την εμπειρία και την ικανότητα να μπορούμε να συμβουλεύσουμε επιχειρήσεις που ήδη εκτελούν below the line επικοινωνίες ώστε να βελτιστοποιηθεί η ικανότητά τους.

Έτσι, μπορούμε να εξετάσουμε μαζί: 


  • τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η στόχευση των πελατών
  • το περιεχόμενο της επικοινωνίας
  • το μέσο της επικοινωνίας
  • την αξιολόγηση των ενεργειών
  • την επανατροφοδότηση της ενέργειας